logo hond baas in balans
Marcel Jansen of Lorkeers Gedragstherapeut - Hondencoach - Instructeur Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal (Overijssel). In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Zo ben ik o.a. gediplomeerd (Europees) hondentrainer gedragstherapeut. Daarnaast heb ik ook veel aanvullende opleidingen/cursussen genoten op gebied van o.a. coaching en communicatie. Zelf heb ik op dit moment één hond; een zogeheten Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer genaamd Buddy. Daarnaast hadden we ook een kruising Mechelse Herder X Windhond genaamd Mirai geadopteerd. We kregen haar met 7 maanden en toen had ze al diverse baasjes gehad en niemand wilde haar meer. Bij ons kon zij zichzelf zijn en daar hebben we enorm veel voor teruggekregen. Doordat we haar ook hebben geholpen in balans te komen, is zij een enorme inspiratiebron voor ons geweest. Helaas is zij onlangs vroegtijdig overleden aan een vreselijk ziekte. Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn.
marcel gedragstherapeut kromme pijl kromme pijl kromme pijl

Wie ben ik

button mailknop button facebook button messenger
Kortom Hond Baas in Balans is hét adres als je op een positieve manier met je hond wil trainen en écht wil leren communiceren met je hond. Natuurlijk kan dit één op één door middel van Gedragstherapie, maar ook als je geen hond hebt of je hond heeft geen gedragsprobleem of probleemgedrag, kunnen we je helpen. Door te trainen in ons Gedragscentrum voorkom je, dat je later problemen krijgt met je hond. Voor meer informatie kijk op tabblad Gedragscentrum.
logo hond baas in balans button mailknop button facebook button messenger button belknop foto marcel gedragstherapeut kromme pijl button mailknop button facebook button messenger button belknop kromme pijl kromme pijl

Wie ben ik

Marcel Jansen of Lorkeers Gedragstherapeut - Hondencoach - Instructeur Mijn naam is Marcel Jansen of Lorkeers woonachtig in Nijverdal (Overijssel). In mijn leven zijn er altijd honden om mij heen geweest en ik kan me dan ook geen leven voorstellen zonder deze ongelofelijke trouwe en zeer intrigerende viervoeters. Om die reden ben ik enkele jaren geleden mij hier meer in gaan verdiepen en heb diverse opleidingen gevolgd om de hond, maar ook de relatie tussen mens en hond beter te kunnen begrijpen. Zo ben ik o.a. gediplomeerd (Europees) hondentrainer gedragstherapeut. Daarnaast heb ik ook veel aanvullende opleidingen/cursussen genoten op gebied van o.a. coaching en communicatie.
Zelf heb ik op dit moment één hond; een zogeheten Boomer hondje (Kruising Shih Tzu / Maltezer genaamd Buddy. Daarnaast hadden we ook een kruising Mechelse Herder X Windhond genaamd Mirai geadopteerd. We kregen haar met 7 maanden en toen had ze al diverse baasjes gehad en niemand wilde haar meer. Bij ons kon zij zichzelf zijn en daar hebben we enorm veel voor teruggekregen. Doordat we haar ook hebben geholpen in balans te komen, is zij een enorme inspiratiebron voor ons geweest. Helaas is zij onlangs vroegtijdig overleden aan een vreselijk ziekte. Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik besloten om met mijn passie andere mensen en honden te gaan helpen. Om die reden heb ik d.d. 1-3-2017 Hond Baas in Balans opgericht en sindsdien al heel veel honden en hun eigenaren mogen helpen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb geleerd dat hondentraining leuk en positief moet zijn om de hond ook echt zichzelf te kunnen laten zijn. Kortom Hond Baas in Balans is hét adres als je op een positieve manier met je hond wil trainen en écht wil leren communiceren met je hond. Natuurlijk kan dit één op één door middel van Gedragstherapie, maar ook als je geen hond hebt of je hond heeft geen gedragsprobleem of probleemgedrag, kunnen we je helpen. Door te trainen in ons Gedragscentrum voorkom je, dat je later problemen krijgt met je hond. Voor meer informatie kijk op tabblad Gedragscentrum.